Onze diensten

Welkom op de diensten pagina. Binnen deze pagina laten we u zien wat wij te bieden hebben!

Omzet belasting

Het juist toepassen van de regels op het gebied van omzetbelasting is complexer dan het lijkt. Hoe factureert u een dienst of een product aan een klant in de EU? Wanneer is er sprake van BTW verlegd? Bij ons kunt u terecht voor de juiste toepassing van de BTW, wij zijn ook bekend met combinaties in de BTW. Heeft u belaste en onbelaste diensten, wij helpen u op weg om u de juiste richting te wijzen op administratief vlak.

Administratie

Wij werken met Exact online, dit zorgt voor veel gebruikersgemak voor zowel u als voor ons, wij zullen u begeleiden naar het voeren van een perfecte administratie, u krijgt een inlogcode voor Exact waar u ook uw eigen cijfers kunt inzien. Bent u niet zo digitaal ingesteld? Geen probleem wij accepteren ook “fysieke” boekhoudingen.

Inkomstenbelasting

Jaarlijks doen miljoenen Nederlanders hun aangifte zelf, bent u op de hoogte van de laatste fiscale voordelen? Het gemak van de vooraf ingevulde aangifte kan ook een valkuil zijn, wij stellen de juiste vragen over uw aangifte en proberen binnen de grenzen van de wet een zo fiscaal mogelijk voordeel toe te passen. Besteed uw aangifte uit bij ons tegen een scherpe prijs.

Jaarrekeningen

U kunt op ons rekenen voor het opstellen van de jaarrekeningen. Wij maken deze conform de richtlijnen van NOAB. Ook verzorgen wij de vennootschapsbelastingen en de deponeringen. Wij verzorgen op maat uw jaarrekening, bij financieringen of kredieten kunt u op ons rekenen voor een tijdige en correcte weergave van uw jaarcijfers.

Rapportages

Heeft uw onderneming behoefte aan continu screening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van een eigen inlog bent u altijd op de hoogte van wat er op financieel vlak speelt binnen uw bedrijf. Liever een rapportage in een ander formaat? Geen probleem! Wij maken iedere rapportage op maat, zo ook werken wij met budgetadministraties.

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Geen probleem, wij doen graag ook de salarisadministratie. Uw medewerkers krijgen de salarisstroken via een handige app! Wij zijn op de hoogte van iedere CAO en zorgen ervoor dat de regels correct worden toegepast. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de loonstroken, deze worden door ons volledig uit handen genomen. Ook kunt u bij ons terecht voor de meest recente arbeidscontracten, en ondersteuning bij dreigende arbeidsconflicten.

Algemeen advies

Geen gedoe met telefoontjes die geld kosten. In ons all-in pakket is het algemeen advies inbegrepen. Adviezen die wij direct kunnen beantwoorden zullen niet extra doorberekend worden. U kunt rekenen op tijdige adviezen zoals voordelen eenmanszaak vs. B.V., welke momenten zijn het beste om over te stappen naar een andere rechtsvorm etc.

phone

Voordelen

007-shield.svg
Kwaliteit

Wij bieden u de hoogste kwaliteit als het om administraties gaat, onze service is goed beveiligd en uw gegevens zijn in veilige handen bij ons kantoor.

007-shield.svg
Persoonlijke service

Als u contact met ons opneemt heeft u altijd persoonlijk contact met onze medewerkers, onze Exact app geeft u altijd de juiste gegevens bij de hand.

007-shield.svg
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Wij bieden u service op maat tegen eerlijke tarieven. Met onze all-in prijzen weet u altijd waar u aan toe bent!

Vraag een offerte!